Warning: Creating default object from empty value in /home/2/t/toscanatailormad/www/wp/wp-content/plugins/wpresidence-core/admin/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Gruppereiser til Toscana - Opplevelser | Toscana Tailormade
Advanced Search
we found 0 results
Your search results

Gruppereiser til Toscana

Bli med på de fineste toskanske opplevelsene, de man bare får med seg som lokalkjent.

Dette er ett av mange turopplegg. Vi kan sette samme opplevelser du knapt kan tenke deg.

Gruppeturer til Toscana - Toscana TailormadeJeg driver Toscana Tailormade fra Bibbona på den nydelige Toscanakysten. Etter mer enn 15 år i Toscana er jeg lommekjent her.

Få med deg vennegjengen, storfamilien, firmaet ditt eller gode naboer, så skal jeg organisere noen dager med supre opplevelser.

Forslag til en pakke:

3 netter i Bolgheri (torsdag til søndag) med frokost, 3 middager inkludert vin og vann, 1 utflukt til Volterra (lunsj ikke inkludert), 2 vinsmakinger, pastakurs og norsk, erfaren reiseleder. Transport til/fra flyplassen og på utflukter.
Priseksempel, 20 personer: Fra 698 euro per person i dobbeltrom.
Reiseperioder: 1/5 – 15/6 og 1/9 – 15/11 2015

Detaljer:

Dere ordner selv fly tur/retur Pisa. (Sjekk med Norwegian eller SAS).
Vi står for transporten i Italia. Vi henter og bringer dere til og fra flyplassen i Pisa. Om flytidene tillater det, stikker vi gjerne en tur innom det skjeve tårnet.

På vei opp til Bolgheri kjører vi gjennom en 5 km lang sypress-allé, frem til Castello di Bolgheri – San Sebastiano, hvor dere bor. Slottet eies av en vaskekte greve og er virkelig lekkert.
Perfekt beliggenhet som gir dere mulighet til også å utforske Bolgheri på egen hånd. Det er gangavstand til landsbyen med flere gode restauranter, vinbarer, butikker og cafeer.

Men dere er ikke her bare for å traske i bygatene. Mat og vin hører selvsagt med:
Vi tar dere med på 2 vinsmakinger med noe av det beste området vårt kan tilby. Vinene her er klassifisert som super-toskanske og har vunnet flere høythengende priser omkring i verden.
Vi vil også vise dere hvordan man lager skikkelig god pasta. Dette er moro for store og små.
Underveis er jeg hele tiden med som norsk reiseleder. Jeg bor i området og kan fortelle mye om mat, vin, italiensk kultur og selvfølgelig alle mulighetene i et område som aldri slutter å fascinere.

Skreddersyr for hyggelige opplevelser

Dette er bare ett eksempel. Jeg skreddersyr gjerne alt hva dere kan ønske dere med tanke på bo, spise, drikke og oppleve. Jeg kan sette sammen opplevelser dere neppe ville finne frem til på egen hånd.
Ta kontakt, så frister jeg gjerne med noen hyggelige opplevelser.

Benvenuti in Toscana!

Compare Listings